Kmečki turizem Vipavska dolina in moj 18 rojstni dan

Moji starši so mi vedno stali ob strani in tudi tokrat pomagali organizirati zabavo za mojih 18 let. Pravi naslov je bil Kmečki turizem Vipavska dolina, kjer smo se imeli zelo lepo. Bilo je organizirano tako, da sem prvo imela pozno kosilo z svojo družino, kasneje pa se je nadaljeval žur z mojimi prijateljicami in prijatelji. 

Mojih staršev ni bilo potrebno poditi, da naj gredo domov, točno so vedeli, kdaj je ura, da želim začeti svojo žurko z prijatelji in takrat so odšli domov. Prav všeč mi je bil ta Kmečki turizem Vipavska dolina, ker so imeli tudi sobe za prenočitev, tako smo se zmenili, da bomo nekateri kar pri njih prespali ,da ne bodo starši sredi noči hodili po nas. To je bila res nora ideja. 

Starše je bilo samo strah, da se bomo zardi teg preveč napili in obljubila sem jim, da se ne bomo. Pravzaprav pa sem skozi večer opazila, da za to še kako skrbi sam Kmečki turizem Vipavska dolina, da smo bili vsi v redu in da nihče ni preveč pil. Bil je prekrasni večer, ki sej e nadaljeval v noč in kasneje v jutro. Kako lepo se je bilo zbuditi z prijateljicami in pozajtrkovati. Ta Kmečki turizem Vipavska dolina si bom zapolnila za vedno, ker sem prvič nekje prespala spala z prijateljicami, imela sem 18 let in zjutraj pri zajtrku sem se zato počutila tako odraslo. 

Moji starši so zakon in rada jih imam, izbrali so Kmečki turizem Vipavska dolina za moj rojstni dan, vse skupaj plačali za vse, hrano, pijačo, prenočitev, res so me presenetili. Je pa res, da imamo zaupanje iz obeh strani, tako oni iz moje, kot jaz iz njihove. Še danes kdaj obiščem Kmečki turizem Vipavska dolina, ker mi enostavno pričara lepe občutke, kjer sem preživela najlepše ure z sovjimi najdražjimi.